Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Torkpapper Tork Basic 1-lagers Vit 1150m (150199)

Art.nr:2000643

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Tork Basic (15 01 99) är ett kostnadseffektivt torkpapper för enklare uppgifter. Perfekt till torkning av glas, då det varken lämnar ludd eller ränder.
  • Kostnadseffektivt 1-lagers torkpapper
  • Perfekt för enklare avtorkningsuppgifter
  • Hög kapacitet och varar längre
  • Varken luddar eller lämnar ränder, perfekt för glas
  • Kan användas med Tork golv- eller väggställ
  • Tillverkas utan fossila CO2-utsläpp*, certifierat med EU Ecolabel och FSC

Produktdetaljer

Tork Basic Avtorkningspapper är det perfekta valet för dig som söker en kostnadseffektiv lösning för enklare avtorkningsuppgifter. Detta 1-lagers torkpapper har hög kapacitet och varar längre, vilket minskar behovet av frekventa påfyllningar och sparar tid. 

Eftersom pappret varken luddar eller lämnar ränder passar det utmärkt för rengöring av glasytor och ger ett kristallklart resultat varje gång. 

Använd gärna tillsammans med Tork Golv- eller Väggställ, vilka är utformade med användarvänlighet och säkerhet i åtanke. Med ställens enkla påfyllnings- och avrivningsfunktioner kan du snabbt och smidigt riva av papper med en hand, vilket underlättar arbetet och ökar effektiviteten. 

Tork Basic Avtorkningspapper uppfyller höga miljö- och hållbarhetsstandarder. Det är producerat utan fossila koldioxidutsläpp*, tillverkas av 100% återvunna fibrer och är certifierat med både EU Ecolabel samt FSC. 

Välj Tork Basic torkpapper för en pålitlig och prisvärd lösning som uppfyller dina dagliga behov av enkel och effektiv avtorkning! 

Teknisk data 
System: W1 - System Vägg- och Golvställ 
Kvalitet: Universal 
Rullens längd: 1150 m 
Rullens bredd: 32 cm 
Rullens diameter: 36 cm 
Hylsa inre diameter: 7,1 cm 
Lager: 1 
Tryck: Nej 
Mönsterprägling: Nej 
Färg: Vit

*Tork ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.

Miljömärkning

Miljömärke Fka.Site.GG.Features.Catalog.Product.EcoLabelResourses.EU-Ecolabel

Tork

Tork är en global ledare inom professionell hygien som strävar efter att göra både hem och företag mer hållbara och effektiva med papper av högsta kvalitet. Med ett sortiment som inkluderar toalettpapper, hushållspapper och torkpapper, erbjuder Tork innovativa lösningar för att möta alla dina behov. Varje dag använder en miljard människor världen över Torks produkter, lösningar och tjänster.