Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Torkpapper Tork Basic 1-lagers M2 300m 6-p (120145)

Art.nr:2000640

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
1-lagers torkpapper perfekt för avtorkning av både ytor och händer och när priset är en viktig faktor. Med obegränsad utmatning och praktisk slutindikator.
  • Prisvärt centrummatat 1-lagers torkpapper
  • För avtorkning av både händer och ytor
  • Slutindikator förenklar planering av rullbyten
  • Obegränsad utmatningsfunktion för enkel åtkomst
  • Använd med dispenser för smidig användning med en hand
  • Producerat utan fossila CO2-utsläpp*, certifierat med EU Ecolabel och FSC

Produktdetaljer

Tork Basic M2 1-lagers torkpapper är en kostnadseffektiv lösning för lättare avtorkning och handavtorkning, perfekt för miljöer där både funktion och pris är en viktig faktor. 

Använd pappret tillsammans med Tork® Dispenser Centrummatad, en praktisk och mångsidig lösning som gör det möjligt att snabbt och smidigt ta den mängd papper som behövs. Med obegränsad utmatning av papper för enkel åtkomst och smidig användning med endast en hand är det ett självklart val för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor. Torks praktiska slutindikator i form av den blå markeringen på sista lagerna papper hjälper dig att planera och förbereda byten av rullar. 

Det livsmedelsgodkända Tork Basic Torkpapper M2 är producerat utan fossila koldioxidutsläpp* och är certifierat med EU Ecolabel. 

Teknisk data
System: M2 - System Centrummatade rullar 
Kvalitet: Universal 
Rullens längd: 300 m 
Rullens bredd: 21,5 cm 
Rullens diameter: 19 cm 
Lager: 1 
Tryck: Nej 
Mönsterprägling: Nej 
Färg: Vit

*Tork ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.

Miljömärkning

Miljömärke Fka.Site.GG.Features.Catalog.Product.EcoLabelResourses.EU-Ecolabel

Tork

Tork är en global ledare inom professionell hygien som strävar efter att göra både hem och företag mer hållbara och effektiva med papper av högsta kvalitet. Med ett sortiment som inkluderar toalettpapper, hushållspapper och torkpapper, erbjuder Tork innovativa lösningar för att möta alla dina behov. Varje dag använder en miljard människor världen över Torks produkter, lösningar och tjänster.