Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Torkpapper Tork Basic 1-lagers Brun 1000m (150109)

Art.nr:2000642

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Tork Basic (15 01 09) är ett slitstarkt och absorberande 1-lagers torkpapper, perfekt för både ytor och händer. En prisvärd lösning för din arbetsplats!
  • Slitstarkt och absorberande 1-lagers torkpapper
  • Perfekt för enkel och effektiv avtorkning
  • Passar för både händer och ytor
  • Kostnadeffektiv högkapacitetsrulle för färre påfyllningar
  • Kan användas med Tork golv- eller väggställ
  • Tillverkas utan fossila CO2-utsläpp*, certifierat med EU Ecolabel och FSC

Produktdetaljer

Tork Basic 1-lagers torkpapper är en utmärkt lösning för enkel och effektiv avtorkning av både händer och ytor, särskilt när du söker kostnadseffektivitet utan att kompromissa med prestanda. Denna industriella torkrulle är slitstark och absorberande nog för att klara en rad olika arbetsuppgifter, vilket gör den idealisk för hektiska arbetsmiljöer. 

Pappret kan enkelt användas tillsammans med Tork golv- eller väggställ, som är utformade med säkerhet och tillförlitlighet i åtanke. Tack vare smarta funktioner för enkel påfyllning och avrivning kan pappret dras av med en hand, vilket ökar effektiviteten i arbetet. 

Tork Basic industritorkpapper är producerat utan fossila koldioxidutsläpp* och är miljöcertifierat med både EU Ecolabel samt FSC, vilket gör det till ett hållbart val. 

Oavsett om du behöver en industritorkrulle för din verkstad eller ett pålitligt torkpapper för dagligt bruk, är Tork Basic 1-lag det smarta valet som levererar varje gång. 

Teknisk data 
System: W1 - System Vägg- och Golvställ 
Kvalitet: Universal 
Rullens längd: 1000 m 
Rullens bredd: 33 cm 
Rullens diameter: 37 cm 
Hylsa inre diameter: 7,1 cm 
Lager: 1 
Tryck: Nej 
Mönsterprägling: Nej 
Färg: Brun 

*Tork ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.

Miljömärkning

Miljömärke Fka.Site.GG.Features.Catalog.Product.EcoLabelResourses.EU-Ecolabel

Tork

Tork är en global ledare inom professionell hygien som strävar efter att göra både hem och företag mer hållbara och effektiva med papper av högsta kvalitet. Med ett sortiment som inkluderar toalettpapper, hushållspapper och torkpapper, erbjuder Tork innovativa lösningar för att möta alla dina behov. Varje dag använder en miljard människor världen över Torks produkter, lösningar och tjänster.