Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hushållspapper Tork Basic 2-lagers 4x26m (120223)

Art.nr:2000986

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Tork Basic Köksrulle är ett prisvärt 2-lagers hushållspapper, perfekt för handtorkning och enkla avtorkningsuppgifter. Godkänt för kontakt med livsmedel.
  • Prisvärt 2-lagers hushållspapper
  • Godkänt för kontakt med livsmedel
  • Uppfyller standarden för hygien för mat
  • Perfekt för vardaglig avtorkning och handtorkning
  • Miljöcertifierat med EU Ecolabel och FSC Recycled
  • 4-pack

Produktdetaljer

Tork Basic Köksrulle är det perfekta valet för dina vardagliga avtorkningsbehov, särskilt när priset är en viktig faktor. Med sin 2-lagerskonstruktion är detta hushållspapper robust nog för att hantera både handtorkning och spill med enkelhet. Utöver att vara både praktiskt och prisvärt är Tork Basic också godkänt för livsmedelskontakt, vilket gör det tryggt att använda pappret på ytor där mat hanteras. 

Tork 2-lagers torkpapper av återvunna fibrer är producerat utan fossila koldioxidutsläpp*. Det är även certifierat enligt FSC Recycled och EU Ecolabel, vilket innebär att du kan hålla ditt kök rent samtidigt som du minskar din påverkan på miljön. 

Med köksrulle Tork Basic får du en kostnadseffektiv lösning som passar perfekt för de dagliga torkuppgifterna och att torka händerna med!

Teknisk data 
Kvalitet: Universal 
Rullens längd: 26.4 m 
Rullens bredd: 20.9 cm 
Rullens diameter: 10.4 cm 
Antal ark: 191 
Arkets längd: 13.8 cm 
Hylsa inre diameter: 3.8 cm 
Lager: 2 
Tryck: Nej 
Mönsterprägling: Ja 
Färg: Natur

*Tork ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (d v s utom vid t ex underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.

Miljömärkning

Miljömärke Fka.Site.GG.Features.Catalog.Product.EcoLabelResourses.EU-Ecolabel

Tork

Tork är en global ledare inom professionell hygien som strävar efter att göra både hem och företag mer hållbara och effektiva med papper av högsta kvalitet. Med ett sortiment som inkluderar toalettpapper, hushållspapper och torkpapper, erbjuder Tork innovativa lösningar för att möta alla dina behov. Varje dag använder en miljard människor världen över Torks produkter, lösningar och tjänster.