Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundfoder Halla Senior 12kg

Art.nr:2000107

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Svensktillverkat vetefritt torrfoder med hög andel smältbart protein och lägre fetthalt för att matcha ett minskande energibehov hos äldre hundar.
  • Vetefri hundmat för äldre hundar av alla raser
  • Extra tillsatt krill för god ledhälsa
  • Hög andel protein och lägre fetthalt
  • Matchar ett minskande energibehov hos äldre hundar
  • Svensktillverkat av svenska- och svenskkontrollerade råvaror
  • Främjar hud, päls, leder och maghälsa

Produktdetaljer

Halla Senior är ett vetefritt hundfoder utformat speciellt för äldre hundar. Med en hög andel smältbart protein och en lägre andel fett är detta foder anpassat för att möta de minskade energibehoven hos äldre hundar. När hundar åldras förändras deras ämnesomsättning, vilket kan leda till minskad muskelmassa och att de har lättare för att gå upp i vikt. 

Precis som vi människor kan även äldre hundar uppleva stelhet. Halla Senior innehåller därför glukosamin och kondroitin, naturliga ämnen som finns i brosk och leder och som kan lindra ben- och ledsmärta. 

Den svensktillverkade hundmaten är berikad med omega-3-fettsyror, särskilt EPA och DHA, som har antiinflammatoriska egenskaper och främjar hud, päls och leder. Fruktooligosackarider (FOS) och mannanoligosackarider (MOS) är prebiotika som stödjer en hälsosam tarmflora genom att ge näring åt goda tarmbakterier. 

Halla Senior tillverkas med noggrant utvalda svenska och svenskkontrollerade råvaror och är fritt från konstgjorda smak- eller färgämnen. Med Halla Senior får din äldre fyrbenta vän ett komplett och balanserat foder som främjar välbefinnande och livskvalitet under ålderns gyllene år.

Miljömärkning

Miljömärke Fka.Site.GG.Features.Catalog.Product.EcoLabelResourses.Från Sverige

Halla Swedish Pet Food

Halla Swedish Pet Food är en av Sveriges äldsta djurfodertillverkare. Halla använder de finaste råvarorna i tillverkningen av sitt hundfoder och sin kattmat. Resultatet är ett näringsrikt och aptitretande foder som ger hunden och katten precis vad de behöver. Halla tar också ansvar miljön och genom att samarbeta med lokala leverantörer och användning av grön el.