Delikata mörkt gröna flikiga blad med ljusa stjälkar som växer i små rosetter. Ruccola har en mild pepprig smak som passar utmärkt i salladsblandningar.
- Delikata mörkt gröna flikiga blad
- Växer i små rosetter
- Mild och pepprig smak
- Utmärkt i salladsblandningar
- Skörda efter hand
- Sås i omgångar under säsongen
Produktdetaljer
Rucolasallat, även kallad Senapskål, har delikata mörkt gröna flikiga blad med ljusa stjälkar som växer i små rosetter. Smaken är mild och pepprig som passar utmärkt i salladsblandningar. Skörda efter hand.
Odlingsinstruktion: Direktsådd: Så fröna 0.5 cm djupt på växtplatsen så fort jorden reder sig. Sås i omgångar under säsongen. Vattna rikligt för mildare smak. Plocka bort blomstänglar för längre skördeperiod. Kan även sås inomhus året om. Lämpar sig även för kallsådd på vintern.